AUTUMN

Tittade igenom gamla bilder och hittade dessa från ett x antal år tillbaka och insåg hur fin hösten faktsikt är. Den har ju kommit hit nu och jag har sagt till mig själv att inte se denna årstid som något deppigt utan se den här tiden framöver som en ny start. Med ett nytt jobb, världens bästa pojkvän, familj och vänner så kan det inte bli bättre. Nya möjligheter och nya mål är perfekt att ta tag i nu. Och alla dessa mysiga kvällar man kan krypa ner i soffan med en kopp te med ett gott samvete? Hur underbart är inte det? Nej nu ni, denna höst ska bli så bra. 

LIKA GLAD SOM PÅ BILDERNA OM INTE GLADARE

 
Hej på er! Jag kom nyss hem och har placerat mig i soffan efter en jobbig men otroligt rolig dag. Jag har nämligen jobbat min första dag på förlossningen här på Östersunds sjukhus. Ja ni hörde rätt, förlossningen, vilket kanske måste vara det roligaste jobbet en undersköterska kan ha? Men som sagt så har jag varit med om det ena och andra idag så att huvudet känns som ett stort berg av bomull just nu kanske inte är så konstigt trots allt. Nu är det dags att laga middag sedan ska jag lägga mig och ta igen mig framför min favvoserie så vi hörs efter det. Kraaaaam så lääänge 

♥ HÖSTKLÄDER

Lite nytt från de senaste dagarna - vit skjorta Tegel, halsduk Lindex, rosa kofta Halens. Koftan och halsduken är verkligen hur mysiga som helst och skjortan kommer bli perfekt i höst och vinter under en stickad tröja. 

LÖRDAGSMYS

 
Dagen har varit hur mysig som helst trots det usla vädret. Vi har strosat runt i Åre hela dagen sedan åkte vi tillbaka till stugan och här har vi fortsatt att mysa med god middag och sällskapsspel framför öppna spisen. Nu ska vi snart lägga oss då vi redan har tagit en och annan nap i soffan, livet som morgonpigga och kvällströtta människor (ja typ pensionärer). Godnatt på er och hoppas ni haft en fin lördag! Och han på bilden, han är jag så löjligt kär i.

27 SEPTEMBER

Det blev en himla fin dag igår tillsammans med min kära vän på bilderna ovan. Som jag saknat henne. Det blev en mysig fika på stan och sedan en vända i affärer där jag fick med mig lite höstiga prylar hem. Älskar dessa mysiga höstkläder alltså!! Nu ska jag väcka liv i mitt hjärta som fortfarande ligger och sover sedan ska vi spendera resten av helgen i stugan och på höstmarknaden i Åre. 

MURP OCH EVVS PLAYLIST

Nu ska jag snöra på mig mina träningskor som för övrigt är dom skönaste jag någonsin ägt och sedan sätta på hög musik och bara rensa tankarna. Promenader är allt för bra och härliga ibland och idag är en sån dag så nu ska jag bege mig ut.
 

TIDEN BARA FLYGER IVÄG OCH NU ÄR JAG TILLBAKA

 
Loggar in här och får se att jag faktsikt startade "honeevelina" för 6 år sedan (?!), vart tar tiden vägen egentligen? Hur som helst loggade jag ju faktiskt in här av en anledning - att börja blogga igen. Ja jag vet, denna "nystart" har uppstått ett antal gånger men nu känner jag att jag sugen på att börja fota och skiva igen och sedan får vi se hur det går. Hur som haver så hoppas jag att ni, mina gamla läsare och till och med kanske nya, hittar tillbaka hit efter alla dessa år. Och bilden som ni ser ovan är ju också väldigt gammal idag, kanske från 2010?